Velkommen til!

Et liv i trivsel og succes

Kompetence og erfaring i stresshåndtering og salgscoaching

Det handler om mennesker, hvordan de trives, og hvordan de udvikler sig som hele mennesker og som succesfulde medarbejdere.

st-coaching.dk er skabt for at hjælpe dig og dine medarbejdere videre i en effektiv, mentalt sund og succesfuld hverdag.

Ydelser, der gør en forskel

Ydelser og produkter er udviklet på baggrund af mere end 30 års kompetence og erfaring med udvikling af professionelle mennesker inden for salg og ledelse fra top til bund i organisationen.

Faglighed og evidens er grundlaget for al vores tilgang til udvikling af mennesker.

Erfaring og kompetencer

Steen Thomsen, der har etableret st-coaching.dk, har læst og studeret: Mennesker, sundhed, sygdom, stress, kommunikation, ledelse, salg og salgspsykologi samt interaktion mellem mennesker.

Steen har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer i de sidste 3 årtier – og har gjort en forskel, ikke kun i store sager, men i nuet – i hverdagen – i mødet med mennesker.

Jeg samarbejder med en række erfarne konsulenter over hele landet – alle med forskellige baggrunde for at sikre, at de relevante kompetencer bringes ind i den enkelte opgaveløsning.

Det starter og slutter med dig. Det er din verden, dit liv og din karriere, det handler om. Vi kan bidrage til succes og trivsel, så lad os starte en dialog – i dag.

Målet med st.coaching.dk er at udvikle og styrke resultatdannelsen og trivslen hos mine kunder gennem målrettede og nærværende konsulentydelser rettet mod: Organisationen, lederskabet, medarbejderne og omsætningen.

Kontor

Strandbakken 10,
3600 Frederikssund
Telefon:
71 75 20 16

Mail:
steen@st-coaching.dk

Mødefaciliteter

3600 Frederikssund

Online-møder:

Skype og FaceTime

CVR

CVR. Nr. 17492942

Bank

Danske Bank

Rådgivning om stress

Tlf. 71 75 20 16

st-coaching.dk  |  Telefon: (+45) 71 75 20 16  |  Mail: steen@st-coaching.dk  |  CVR: 17492942  |