Referencer

Det siger kunderne og klienterne

Kunderne siger!

Fortrolighed er afgørende, derfor oplyser jeg ikke om mine kunder, men deler gerne, hvad de siger og har oplevet.

Stresscoaching

"Steen Thomsen.

Ville bare sige, at du er bare så fantastisk.

Du har lært mig så meget og har givet mig mange øjenåbnere.
Jeg har det meget bedre med humøret og min hukommelse er bare blevet så god👍
Jeg kan ikke takke dig nok.
Mange tusinde tak for et meget effektivt forløb.

Dbh.
NN, Folkeskolelærer"

"Steen er yderst kompetent og meget behagelig at samtale med."

"Tak Steen :-) Med de "udfordringer" du i sin tid havde med min hjerne, så var jeg aldrig nået hertil uden din hjælp! Hvis nogen af jer derude er lidt stressede, så kontakt Steen inden det går helt galt. Det er det bedste I kan gøre for jer selv."

"Der har været, en for mig, uvurderlig fleksibilitet i forløbet, og opgaverne og deres opfølgning har været vigtigt og 'trygt' ved konsultationerne!"

"Tak for sparring ifm. at håndtere stress. Der var god inspiration og gode værktøjer og jeg kan bestemt anbefale dig til andre der har brug hjælp og gode råd i en lignende situation"

"Jeg kan kun give Steen mine varmeste anbefalinger."

" Altafgørende at du kunne komme hjem til mig, da jeg ikke selv kunne komme ud. Hvis ikke det kunne have ladet sig gøre, ville jeg først have kunnet starte op på forløbet nu. Og det ville stadig have været langt mere stressende at skulle tage ud.
Tak for hjælpen og tak for et godt forløb!"

Foredrag

"Tak for et supergodt og interessant foredrag i går. Jeg er glad for, at jeg har hørt det, og føler mig meget klogere på stress."

”Meget konkret og operativt oplæg koblet med lidt "teori" ”

"Jeg synes at oplægget var meget fint, relevant og godt formidlet. Mange brugbare redskaber, og skærpede opmærksomhedspunkter.
Konkret, og meget brugbar erhvervelse af faglig viden om stressens mange facetter og konsekvenser."

"Helt igennem til UG"

"Det var et fantastisk informativt og sagligt foredrag. Jeg savnede blot at flere ledere var til stede så de også kunne have hørt guldkornene. Og så ville jeg ønske at lignende oplysende foredrag havde fundet sted mange år forinden."

"Steen Thomsen er en meget engageret foredragsholder"

"Det var et både kvalificeret og tiltrængt foredrag om stress. Især forebyggelse af stress er også vigtigt, hvordan vi griber det an. Det vil være gavnligt for teamledere og ledelsen."

” Steen kom med nogle gode konkrete eksempler, han brugte bl.a. sig selv som eksempel og så kom han også med en række gode tips og sjove facts, bl.a. det her med at smile og med alle de mange negative tanker der popper op i løbet af et døgn - som eksempler på det man selv kan øve sig på at ændre. ”

"Mange tak for foredraget. Jeg havde nået at lytte til 1/3 af bogen inden, så jeg var sporet ind på tankegangen og det var meget godt."

"Du er meget nærværende og giver et godt "billede" af hvad stress er og hvordan man skal håndtere det, hvad man skal lægge mærke til osv."

Teamkurser

"Helt igennem et super godt stress kursus. Kunne bruge det til meget, også på den private del, da jeg har en søn på x år med stress. Hvis jeg stod i situationen, ville jeg meget gerne gøre brug af Steen Thomsen. Tak foe et super kursus"

"Super godt kursus. Har anbefalet det til alle jeg har mødt"

”Vi har deltaget i et fremragende kursusforløb med Steen Thomsen, hvor vi bl.a. arbejdede med virksomhedens kerneværdier.

Kurset bestod dels af teori dels af workshops. På vores workshops var temaerne bl.a. samarbejde og trivsel, herunder stress, og hvordan det håndteres.

Jeg kan varmt anbefale Steen Thomsen, der er en engageret, autentisk og berigende underviser med empati for kursisterne.”  

"Super kursus, det får en til at tænke sig om en ekstra gang."

"Super godt kursus. Det burde være obligatorisk i alle virksomheder og for alle medarbejder:)"

"Topkarakterer!"

"Jeg vil gerne have nogle flere redskaber til, hvad man gør, når stressen kommer. Det er jo ikke "bare lige" at stoppe den negative proces, der er i gang."

"Et fantastisk kursus som gav mig et meget større indblik i, hvad stress kan gøre ved os som mennesker, og hvordan jeg selv kan agere i forhold til det. Et virkelig godt kursus."

"Det eneste jeg vil nævne til forbedringer, er at jeg godt kunne have ønsket mig mere tid til alt det, vi hurtigt skulle gennemgå den sidste halve time. Et sådanne godt materiale fortjener ordentlig tid."

"Det er en kæmpe hjælp for mig at forstå, hvad stress gør i vores krop, og det har givet anledning til megen refleksion."

"Gode synsvinkler om Stress kom frem. Udbytte af kurset var fint, set i fht. at det kun varede 3 timer."

"TAK! Det var en absolut super god oplevelse. Jeg har fået klarlagt nogle ting og fået nogle værktøjer jeg kan bruge. Med den positive oplevelse det i hvert fald har været for mig (og formentlig også mine kollegaer) vil jeg sætte pris på et udvidet kursus, hvor der kan arbejdes mere i dybden i enkelte områder. Under alle omstændigheder er det min vurdering, at man bør have disse kurser i årligt tilbagevendende sessioner, navnlig når stress er så fremherskende i samfundet, og det kun ser ud til at blive et større problem i fremtiden."

"En rigtig god og fin struktureret formiddag. Meget kompetent underviser og rigtig god tilgang til det vanskelige stof."

"Det var en god dag i går. Det er dog også en stor mundfuld at tage ind. Jeg var træt bagefter.
Men du gør det rigtig godt! og du giver mig/os en masse at arbejde med – på en rigtig god måde."

Forebyggende stress-coaching

"Forløbet har givet mig rigtig meget godt. Specielt de individuelle samtaler har været gode. Jeg blev bl.a. opfordret til at slå notifikationer på mails fra. Jeg forsøgte - selvom jeg ikke mente at det forstyrrede så meget - men jeg må bare erkende at det har gjort en stor forskel. Jeg har fået taget mig tid til løbende at stoppe op reflektere over om jeg kan rumme opgaverne eller har brug for ledelsesmæssig sparring til at få prioriteret. Jeg har sammen med coachen fået reflekteret over hvad det er for en kontekst jeg befinder mig i og hvordan jeg kan håndtere den. Forholde mig til at noget kan jeg ikke lave om på og så fokusere på det jeg har indflydelse på."

"Et rigtig godt, og meget lærerigt forløb hvor man fik tilføjet mange brugbare redskaber ifht. stress. Men om man ligefrem kan modstå, og håndtere det må tiden vise, men klædt bedre på ifht. før start er jeg helt klart."

"Det var et super godt kursus. Steen har en god indgangsvinkel, og på det først møde vidste jeg, at det det helt rigtige kursus jeg var kommet på."

“Synes det var et fantastisk kursus, da der både var undervisning i plenum (nogle få gange), og de 4 samtaler med dig, som jeg fandt meget udviklende, da fokus på egne muligheder for hvordan man i en vis udstrækning gennem "vane" 1-3, og meditation/søvn etc. kan gøre sig selv "immun" for ydre påvirkninger, og som kan være med til at nedtone udfordring i en travl og ofte presset hverdag.
Synes balancen med undervisning i plenum og individuelle samtaler var helt perfekt, og arbejder jævnligt på at få kursus med dig op at stå igen, da jeg mener det ikke kun er indhold i kursus der er afgørende, men også hvordan man leverer det, og der synes jeg du leverede til et 12 tal.”

Mentorforløb

"Steen har været min mentor gennem 3 år og er både en rigtig god støtte og udfordrer i min professionelle udvikling.

Han formår at guide mig i at blive bedre til kommunikation både op og ned i organisationen, og han er en god og proaktiv guide i konfliktsituationer.

Steen er en rigtig god coach, der stiller spørgsmål, som klarer synet og forebygger stress. Og så formår han at balancere mellem sin erfaring og sit store bibliotek af modeller, som vi bruger aktivt til at skabe effektive værktøjer i min udvikling.

Jeg kan på det varmeste anbefale Steen."

Businesscoaching:

“Gode værktøjer og absolut kompetent coaching”

“Det har været et rigtigt godt forløb, måske lidt hektisk i en tid med mange forandringer, men når man nu har været det igennem føler man sig bedre rustet, til fremtiden.”

"1) De havde alle haft udbytte af din coaching og var glade for tiden de havde brugt. 2) De mente alle, at de havde fået værktøjer, som de kunne arbejde videre med på egen hånd. 3) De ville anbefale lignende forløb til kollegaerne.”

"Tak for en meget givende aften. Vi har efter dit oplæg, fået en helt anden tilgang til vores salgsaktiviteter. Vi vil helt sikkert gerne have dig over igen i starten af 2017. Tak for en meget spændende aften."

Mindfulness - Meditationskurser

"Jeg har været utrolig glad for din måde at indføre os i alle de forskellige meditationsformer,  da vi jo er så forskellige, bare os få rundt om bordet."

"Tusind tak for en super indføring i meditation, jeg bruger det løbende, så sent som i dag forsøgte jeg på vej til et møde at køre en guidet meditation, og det virker. Jeg kan varmt anbefale det."

"Jeg synes det var rigtig godt, men det kræver en form for overskud til at gøre det til en hverdagsting, hvilket jeg ikke er i tvivl om, er rigtig godt. Men på nuværende tidspunkt, har jeg desværre ikke dette overskud, men føler mig rigtig godt 'klædt' på, når mit overskud kommer igen. Mange tak nogle gode timer."

"Effekten af kurset opleves hver dag, både i form af overskud og ro i pressede situationer. Tak"

Kontor

Strandbakken 10,
3600 Frederikssund
Telefon:
71 75 20 16

Mail:
steen@st-coaching.dk

Mødefaciliteter

3600 Frederikssund

Online-møder:

Skype og FaceTime

CVR

CVR. Nr. 17492942

Bank

Danske Bank

Rådgivning om stress

Tlf. 71 75 20 16

st-coaching.dk  |  Telefon: (+45) 71 75 20 16  |  Mail: steen@st-coaching.dk  |  CVR: 17492942  |