En effektiv genvej ud af stress – med video-konsultationer

Effektive redskaber til at komme fri af stress

Online Konsultation

Få effektive værktøjer til at komme fri af din stress – hjemme hos dig selv med video-konsultationer på SkypeFacetime – ZOOM mellem kl. 8.00 og 19.00, mandag til fredag.

Online Ikoner Skype Og Face001Zoom

Dine fordele ved online samtaler er, at du ikke skal rejse efter den rigtige hjælp, at vi stadig har øjenkontakt, så jeg kan læse dit kropssprog og din ansigtsmimik, som når vi sidder over for hinanden. Samtidig sparer du tid og penge på transport.

Video-konsultationer ved stress er lige så behandlingseffektive som de traditionelle samtaler. Bor du langt fra mig er en effektiv hjælp alligevel tæt på, fx bruger psykologer også i stor udstrækning online samtaler på bl.a. Grønland og Færøerne, det har bragt vigtig og nødvendig hjælp helt ud i selv de mindste bygder.

Som ved almindelige konsultationer aftales næste samtale fleksibelt fra gang til gang i forløbet, så det passer dig godt. 

Online hjælp til stress er effektiv og effektfuld. 

Når du har bekræftet forløbet, modtager du efter et par dage de nødvendige bøger og lydfiler med posten, imens udfylder du en række forskelige test via tilsendte links. Så er du i gang med forløbet.

Første samtale gennemføres efter en til tre dage og derefter én gang om ugen. I takt med at du får det bedre, går der to til tre uger mellem samtalerne, hvor du arbejder med tilpassede opgaver mellem samtalerne – alt efter dine behov.

Det skal virke, så du slipper fri af stress!

Derfor er det et erfarent og professionelt forløb i fleksible rammer, du har brug for. 

Stress-grundpakken indeholder 8 timers samtale á ca. en time pr. gang, test, evaluering, bøger, lydfiler og kompendier. Alt er tilpasset din situation og dine behov. Har du brug for flere samtaler, aftales det til slut i forløbet, det er naturligvis dit valg. Grundpakken koster kr. 8.400,- plus moms.

Tag din stress alvorligt og gør noget.

Ring hverdage mellem 9 og 16 og få en snak om din stress på telefon 71 75 20 16

PS. Har du det bedst med at mødes ansigt til ansigt, mødes vi der, hvor det passer dig bedst – på Sjælland.

Stress gør ondt, og den sætter sig i hele kroppen, stopper du ikke stressen – stopper den dig!

Kontor

Strandbakken 10,
3600 Frederikssund
Telefon:
71 75 20 16

Mail:
steen@st-coaching.dk

Mødefaciliteter

3600 Frederikssund

Online-møder:

Skype og FaceTime

CVR

CVR. Nr. 17492942

Bank

Danske Bank

Rådgivning om stress

Tlf. 71 75 20 16

st-coaching.dk  |  Telefon: (+45) 71 75 20 16  |  Mail: steen@st-coaching.dk  |  CVR: 17492942  |