Podcast om stress

Det om stress

Velkommen til et rum af viden om stress, formidlet via podcast, som du kan tage med dig og lytte til, når du har tid og lyst.

Lyt om stress

Når vi skal forebygge stress, skal vi vide, hvad vi skal gøre, og vi skal være motiveret til at handle og til at ændre vores adfærd og rutiner. Uden forandring kommer vi ikke væk fra stress, og slet ikke ud af den, hvis den har fået fat i os.

Alle podcasts er uploadet til Soundcloud.com og er tilgængelige på stort set alle platforme for podcasts, som fx Apple iTunes her

2000Px Download On Itunessvg 300X109

God fornøjelse og læring med de podcasts du vælger at høre.

Gæst hos – Ledelse Gennemtænkt

Jeg fik en god snak med Jacob om ledelse og stress.

Jacob Linneberg producerer Podcast-serien “Ledelse Gennemtænkt” ledelse set fra mellemlederens perspektiv.

I denne episode stiller Jacob skrapt på stress, og ringede til mig for en snak om hvad lederen skal gøre og ikke gøre ved stress. Lyt med her: 

Stress Gennemtænkt

#6 Unge og Stress

Er der entydige faktorer, der er årsagen til det høje niveau af stress hos piger mellem 16 og 24? Stress kan ramme os alle – der er grundlæggende ingen forskel på, hvad der sker i kroppen af stressrespons, ligegyldig om man er 14 eller 65 år.

Hør denne Podcast om unge og stress

#5 Spot stress

At spotte stress hos os selv og hos andre er et stort ønske.
Spot stress! Kend tegne! Brems op i tide!
Hør denne Podcast om at spotte stress

#4 Din mentale sundhed er udfordret

Gennem årtier er vi dagligt blevet påvirket med kampagner om vores fysiske sundhed og tilstand. Du er, hvad du spiser, styrketræning, fit din krop, seks om dagen, rygestop og 21 om ugen... Listen er næsten uendelig, men hvornår er du sidst blevet motiveret til at gøre noget ved din mentale sundhed.

#3 Stress og parforhold

Dit parforhold er truet, når stress kommer ind i det. Det er dit valg, om stress skal have lov til at ødelægge parforholdet. Du kan vælge at tage kampen op og vinde kampen.

#2 Stress og søvn

Stress og søvn hænger sammen og ikke på den fede måde. Stress giver ofte dårlig søvn med vågne perioder fyldt af tankemylder, og dårlig søvn skaber stress i kroppen, for at vi kan kæmpe os igennem dagen efter den dårlige søvn, der ikke har givet os den nødvendige hvile. Få viden om, hvordan du får den gode søvn – hver nat.

#1 Hvad er stress

Denne podcast sætter rammen om, hvad stress er på det helt overordnede niveau, og giver dig en intro til de følgende podcasts.

Kontor

Strandbakken 10,
3600 Frederikssund
Telefon:
71 75 20 16

Mail:
steen@st-coaching.dk

Mødefaciliteter

3600 Frederikssund

Online-møder:

Skype og FaceTime

CVR

CVR. Nr. 17492942

Bank

Danske Bank

Rådgivning om stress

Tlf. 71 75 20 16

st-coaching.dk  |  Telefon: (+45) 71 75 20 16  |  Mail: steen@st-coaching.dk  |  CVR: 17492942  |