Skab balance i hverdagen

Mindfulness - Meditation

– forbindelsen til nuet

Taalmodighed Og Accept

Definitionen på mindfulness:

  • Mindfulness er den bevidsthedskvalitet, der opstår ved at være opmærksom over for nuværende oplevelser på en ikke-dømmende og accepterende måde.
  • At være mindful står i kontrast til sindstilstande, hvor opmærksomheden er optaget af fortid og fremtid, herunder tankemylder, grublerier og bekymring.

AT VÆRE TIL STEDE I NUET

At finde tilbage til nuet er ikke kun et stort ønske hos stressramte som en effektiv vej ud af stressen. Det er også med til at forebygge stress i en hektisk hverdag. Meditation er på ingen måde svært eller mystisk. Det kræver ikke, at du kan slå knuder på dig selv. Meditation handler ikke om, hvor du er, hvordan du sidder, eller hvad du gør.

MEDITATION HANDLER OM AT VÆRE I NUET – AT SÆTTE VERDEN PÅ PAUSE

At meditere kræver blot forståelse for og læring af nogle simple teknikker og tankesæt. Alle kan meditere og opnå glæden og styrken i øget livsværdi – finde roen i hverdagen.

DET ER LETTERE AT MEDITERE, END DU TROR

At ændre vane kræver energi og vilje. Forudsætningen for, at du investerer din energi og tid i mindfulness og meditation er, at du oplever værdien af den tid, du bruger på meditation – ligesom millioner af mennesker over hele verden gør hver dag.

På kurset i Mindfulness - Meditation lærer du de helt enkle meditationsøvelser og -teknikker uden nogen form for religiøs eller spirituel tilgang til meditationen. Undervisningen veksler mellem praktik og teori i relation til en række forskellige øvelser.

Læs mere om mindfulness kurser 

Læs hvad deltagerne skriver om mindfulness kurser

Læs om Mindfulness Online kurset

Af Steen Thomsen

Kontor

Strandbakken 10,
3600 Frederikssund
Telefon:
71 75 20 16

Mail:
steen@st-coaching.dk

Mødefaciliteter

3600 Frederikssund

Online-møder:

Skype og FaceTime

CVR

CVR. Nr. 17492942

Bank

Danske Bank

Rådgivning om stress

Tlf. 71 75 20 16

st-coaching.dk  |  Telefon: (+45) 71 75 20 16  |  Mail: steen@st-coaching.dk  |  CVR: 17492942  |